4
Kristof Ghyselinck

Exclusief voor abonnees

In ‘Donderen In Keulen’ is Sven De Leijer de vedette en Rob Vanoudenhoven de publieksopwarmer: “Je krijgt in elk geval minder bagger over je heen”

“Als ik morgen bel dat ik in de shit zit in Parijs, weet ik zeker dat Rob meteen in zijn auto springt.” Sven De Leijer (40) en Rob Vanoudenhoven (51) zijn al meer dan twintig jaar professioneel en privé vrienden. Rob lanceerde Sven destijds als publieksopwarmer, nu draaien ze die rollen om in Svens zondagavondquiz ‘Donderen In Keulen’. In Dag Allemaal laten de twee deze week in hun kaarten kijken.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gerard Braeckmans

    De publieksopwarmer zegt wanneer het kijkvee moet applaudiseren en moet stoppen. Men doet dit niet meer uit appreciatie of op een spontane manier. Het wordt gemanipuleerd.

Lees meer