Pascale Naessens op de website van DietDoctor
DietDoctor Pascale Naessens op de website van DietDoctor

Internationaal dieetplatform promoot Pascale Naessens

'Diet Doctor', het grootste online platform voor koolhydraatarme voeding, heeft Pascale Naessens (en meerbepaald haar gerechten) een eervolle vermelding gegeven. 

Op het platform wordt de eega van Paul Jambers aangekondigd als 'België's bestselling kookboekauteur' en ook als 'een ambassadrice voor pure en gezonde voeding'. 

"Haar boeken hebben een revolutie ontketend", luidt het bijschrift op de website. "Mensen voelen zich opnieuw vrij om van eten te genieten en tegelijkertijd gezonder te worden en gewicht te verliezen. Haar pure keuken is geen dieet, maar een levensstijl."

De website maakt ook reclame voor de boeken en het servies van Naessens:  "Sommige van haar boeken werden vertaald naar het Engels, Frans en Duits. Ze schrijft ook voor magazines en interviewt voedingsexperts over heel de wereld. Een andere passie van haar is keramiek. Zo ontwerpt ze haar eigen 'Pure' keramiekcollectie, die ook wereldwijd wordt verkocht." 

Pascale Naessens is natuurlijk in de wolken met de vermelding en drukte meteen haar dank uit op Twitter. 

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jozef Vervloet

    Ik stel alleen maar vast zaken die ze vroeger vervloekte nu omarmt. En wat betreft olijfolie, neem dan beter koolzaadolie. Is van eigen bodem en geeft niet zo'n sterke geur als je die opwarmt. en ook geen slechte smaak.

  • danny janssens

    Dik verdiend Pascale......tot spijt van wie haar benijd. Proficiat ;-)

Lees meer