2 Jacques Vermeire en Luc Verschueren traden zaterdagavond voor het eerst weer samen op.
Jan De Meuleneir/Photo News Jacques Vermeire en Luc Verschueren traden zaterdagavond voor het eerst weer samen op.

Exclusief voor abonnees

Jacques Vermeire en Luc Verschueren herenigd op het podium: “We kunnen de vraag voor extra shows amper bijhouden”

Ze zijn allebei 25 jaar ouder en twee kinderen rijker, maar de komische tandem Jacques Vermeire (68) en Luc Verschueren (65) bolt weer als in de gouden jaren. Een geluk bij een ongeluk dat Ruben Van Gucht (33) het voor bekeken hield als aangever in ‘7 tot 77’. Want hoe de komiek strijk gaat wanneer zijn aangever hem een loer draait en Vermeire nog een lachspier hoger schakelt: alsof het magie is.

Al een jaar is Jacques Vermeire geroutineerd in zijn zevende zaalshow, ‘7 tot 77’. Maar voor ‘nieuwkomer’ Luc Verschueren is het even wennen vooraleer hij zaterdag in Berlaar het podium op moet. “We hebben maar een paar weekjes kunnen repeteren, dat brengt toch wat spanning mee”, zegt hij. Al moeten ze vooral op hun buikgevoel vertrouwen, want eind jaren ’80, beginjaren ’90 verkocht dit gouden duo zowat elke zaal in Vlaanderen uit. 

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Denise DE Groof

    Jacques was te gespannen niet zichzelf flop!!

  • Jef Van De Plas

    Het gaat gewoon nog om de portefeuille en het niet kunnen afkicken van belangstelling en applaus. Ze zijn zo passé man. Maar ja er zijn er altijd nog die iets opnieuw en opnieuw en opnieuw willen zien, kijk maar naar FC de Kampioenen...hebben ook nog steeeds publiek blijkbaar.

Lees meer