5 Tussen de lakens. "Wat ik aan mezelf zou vragen in Het Bed? 'Sta je gelukkig in het leven?' Dat is de meest essentiële vraag."
Gregory Van Gansen / Photo News Tussen de lakens. "Wat ik aan mezelf zou vragen in Het Bed? 'Sta je gelukkig in het leven?' Dat is de meest essentiële vraag."

Exclusief voor abonnees

James Cooke, níet de psychoolog van bekend Vlaanderen, wél een curieuzeneus: "We verschillen allemaal niet veel”

De psycholoog van Bekend Vlaanderen? Nee, dat wil James Cooke (34) niet zijn, zelfs niet na meer dan 100 gesprekken in zijn bed op de Evanna - over seks, over liefde en leed, over zieke en gestorven dierbaren, over angsten en trauma's. "Ik ben gewoon nieuwsgierig. Een curieuzeneus, dát ben ik."

Het was deze week weer van dattum. Katja Schuurman, de ravissante Nederlandse actrice, vertelde in Gert Late Night, tijdens het intieme gesprek met James Cooke in bed, dat ze weleens seks heeft met andere mensen dan haar man. Samen met hem, weliswaar, want ze gelooft in de vrije liefde. De bekentenis dat ze ooit met zeven anderen in een jacuzzi zat, deed het internet ontploffen - of toch bij ons en in Nederland. "Katja is een vrijgevochten vrouw, die gáát voor wat ze denkt dat juist is. En dan vertelt ze zoiets, en boém! Met zeven man poepen in een jacuzzi! Zéven, hé! Schande! Plots was Katja ánders, en dat vinden de mensen dan raar. Dat ze erbij zei dat ze dat echt niet elke week deed, en dat ze het liever zo heeft dan stiekem gedoe achter de rug van haar partner, dat werd dan maar gemakshalve vergeten."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Joske Vermeulen

    Die leugen over zijn loon, daar mochten ze toch op doorgevraagd hebben, ik weet dat niet, tzal wel...

  • Robert De Meulder

    Grootste flauwe kul dat er ooit op TV heeft geweest.Arm Vlaanderen.

Lees meer