2 Boer zkt Vrouw-koppel Jan en Romina (foto Instagram)
RV Boer zkt Vrouw-koppel Jan en Romina (foto Instagram)

Jan en Romina genieten van het goede leven: “We zijn allebei flink wat kilo’s aangekomen”

Exact één jaar geleden bracht het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’ Jan (31) en Romina (28) samen in Australië, waar Jan toen woonde. Een langeafstandsrelatie was voor geen van beiden een optie, en dus wonen ze nu in België en dat gaat goed. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Voor de Liefde met een hoofdletter L moeten soms knopen doorgehakt worden. Dat was zeker het geval voor Jan, een van de twee mannen die vorig jaar de liefde vond via ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’. Zijn keuze voor Romina was snel gemaakt, over de stap om terug te keren naar België deed hij iets langer. Maar na maanden wikken en wegen kozen Jan en Romina afgelopen lente resoluut voor een toekomst samen, in België. Dat gaat goed, want ze delen ook veel gemeenschappelijk passies. “We houden allebei van muziek, dus deze zomer hebben we al enkele festivals bezocht”, vertelt Romina. “Verder houden we van rustige dingen, zoals strandwandelingen, een barbecue thuis of een avondje op restaurant.” 

Het goede leven dus, al heeft dat ook consequenties. “Een jaar geleden woog ik exact tien kilo minder dan nu”, aldus Romina. “Maar toen was ik misschien extreem mager. Ach, ik ben ­gelukkig en we genieten van het goede leven: een aperitiefje thuis, de lekkere Belgische keuken… (lacht) Ook bij Jan kwamen de kilo’s erbij. “Ik weeg intussen meer dan het dubbele van Romina. De voorbije maanden heb ik hier dan ook stilgezeten, terwijl ik in Australië zware fysieke arbeid deed. Nu ik opnieuw aan het werk ben, ga ik ervan uit dat de kilo’s er ook wel opnieuw af zullen gaan.”

Het hele interview lees je deze week in Story.

2 Boer zkt Vrouw-koppel Jan en Romina (foto Instagram)
RV Boer zkt Vrouw-koppel Jan en Romina (foto Instagram)

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Michel Michiels

    Mooi koppel!

  • Benedicte Bertrand

    Hopelijk een goede plaats voor de paarden!

Lees meer