2 Jan Kriekels en Kirsten Janssens
PHOTO NEWS Jan Kriekels en Kirsten Janssens

Exclusief voor abonnees

Jan Kriekels en zijn Barbara over het boek van zijn ex Kirsten Janssens: “Ze heeft altijd veel fantasie gehad”

In ‘The Sky Is The Limit’ werd er al een karikatuur van hem gemaakt, vindt Jan Kriekels (62). En nu heeft zijn ex Kirsten Janssens (37) het in haar roman ‘Living with the devil’ over een oversekste drugsgebruiker die zijn partner mishandelt. “Ik herken mezelf totaal niet in dat verhaal”, zegt Jan in Dag Allemaal. “En ik heb er eens goed mee gelachen”, zegt z’n nieuwe vriendin Barbara (38).

Een goed jaar kennen ze elkaar intussen, Barbara en Jan. Ze liepen elkaar toevallig tegen het lijf op een feestje na een presentatie voor werkgeversorganisatie VOKA. Jan speechte er, Barbara - die toen nog een eigen kledingmerk had - was één van de toehoorders. “Maar onze gevoelens voor elkaar zijn langzaam gegroeid”, zegt Jan. “We zijn er niet meteen ingevlogen omdat we allebei veel hebben meegemaakt.”

Poolse roots

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carina Vica

    Dat ze reageren erop zegt al voldoende ! Dat ze er beiden op reageren zegt alles ! mensen reageren nu eenmaal fel op waarheden !

  • ANN LIMBOS

    Zijne fantasie is anders ook niet mis !

Lees meer