2 Jason Derulo's foto werd verwijderd door Instagram wegens te expliciet.
Instagram Jason Derulo's foto werd verwijderd door Instagram wegens te expliciet.

Jason Derulo reageert op ‘anaconda’-foto: “Ik kan er niets aan doen dat ik zo groot geschapen ben”

De inhoud van Jason Derulo’s boxershort hield de afgelopen weken de gemoederen flink bezig. De 30-jarige zanger had niet verwacht dat het pikante kiekje zo in de smaak zou vallen bij zijn volgers en dat het door Instagram zou worden verwijderd, vertelde hij aan Entertainment Tonight.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Jason deelde vorige maand op Instagram een foto van zichzelf in een strakke zwarte boxer. De waterdruppels op zijn wasbordje vielen bij zijn fans in de smaak, maar vooral de anaconda - zoals hij hem zelf noemde - in zijn onderbroek zorgde ervoor dat de post massaal werd gedeeld. Hoewel de ‘Talk Dirty’-zanger wel had verwacht dat zijn fans de foto zouden waarderen, had hij deze commotie niet zien aankomen. “Ik had niet verwacht toen ik het postte dat het binnen een paar uur mijn meest gelikete foto ooit zou worden. Ik had niet verwacht dat Instagram hem eraf zou halen.”

2 Jason Derulo's foto werd verwijderd door Instagram wegens te expliciet.
Instagram Jason Derulo's foto werd verwijderd door Instagram wegens te expliciet.

Een paar dagen nadat Jason de foto had gedeeld, verwijderde Instagram hem omdat hij de regels voor het tonen van naakt of seksueel getinte afbeeldingen zou overtreden. Jason was boos en zei dat het sociale medium discrimineerde. “Ik kan er niets aan doen dat ik zo groot geschapen ben.”

Photoshop

Toch twijfelden veel volgers ook aan de foto. Zij wierpen op dat de ‘Talk Dirty’-zanger vast en zeker met Photoshop aan de slag was gegaan, maar dat schoot bij Derulo in het verkeerde keelgat. “Photoshop? Photoshop? Weet gewoon dat wij, Haïtianen, er anders uitzien”, reageerde hij. “Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat dit mijn meest gelikete foto zou worden toen ik vanochtend wakker werd. Het is een foto van maanden geleden.”

Vorige week kwam de zanger met de ultieme oplossing. Hij plaatste het kiekje opnieuw, maar nu met een plaatje van een sandwich over zijn geslachtsdeel heen geplakt.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ANN LIMBOS

    Stoefen is geen kunst.

  • Michel Van der Hoydowch

    Hij is de zoveelste zanger ,zangeres in rij ,die zingen verwart met strippen ,om een nummertje meer te kunnen verkopen.

Lees meer