Jeff Hoeyberghs
Johan Martens Jeff Hoeyberghs

Exclusief voor abonnees

Jeff Hoeyberghs verliest strijd om hoederecht over zijn zoon: “Ik moet nu met lede ogen aanzien hoe Louis neurotisch wordt”

Nu plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (57) de rechtszaak om het hoederecht over zijn jongste zoon heeft verloren, schopt hij wild om zich heen naar het gerechtelijk systeem. Én beschuldigt hij zijn ex van ‘ouderverstoting’. Voor dat probleem is maar één oplossing, vindt Jeff. Al lijkt die regelrecht uit een sciencefictionfilm te komen.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Luc Desmet

    Je dierbare zoon in een krant vernoemen als iemand "die nu neurotisch gaat worden". Waar is het respect en de privacy Jeff?

  • Rudolf Jacobs

    dit krijg je in achterbaks vlaanderen Jef,de meeste huilen mee met de wolven,een vlaming is zo makkelijk te beinvloeden ,dat je er zou mee kunnen bleiten,ze kunnen niet verdragen dat iemand hun de harde waarheid verteld ze verkiezen liever leugens zijn dat al gewend van de regering ook

Lees meer