Jeff Hoeyberghs
Johan Martens Jeff Hoeyberghs

Exclusief voor abonnees

Jeff Hoeyberghs verliest strijd om hoederecht over zijn zoon: “Ik moet nu met lede ogen aanzien hoe Louis neurotisch wordt”

Nu plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (57) de rechtszaak om het hoederecht over zijn jongste zoon heeft verloren, schopt hij wild om zich heen naar het gerechtelijk systeem. Én beschuldigt hij zijn ex van ‘ouderverstoting’. Voor dat probleem is maar één oplossing, vindt Jeff. Al lijkt die regelrecht uit een sciencefictionfilm te komen.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Luc Desmet

    Je dierbare zoon in een krant vernoemen als iemand "die nu neurotisch gaat worden". Waar is het respect en de privacy Jeff?

  • Rudolf Jacobs

    dit krijg je in achterbaks vlaanderen Jef,de meeste huilen mee met de wolven,een vlaming is zo makkelijk te beinvloeden ,dat je er zou mee kunnen bleiten,ze kunnen niet verdragen dat iemand hun de harde waarheid verteld ze verkiezen liever leugens zijn dat al gewend van de regering ook

Lees meer