VTM

Jens Dendoncker neemt Niels Destadsbader te grazen in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’: “Ik dacht dat hij me op mijn bakkes zou slaan”

Op maandag 2 december brengt Jens Dendoncker (29) weer alle nodige boodschappen over in een nieuw seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Naar goede gewoonte wordt er ook elke aflevering een BV in het ootje genomen. Niels Destadsbader (31) krijgt de bedenkelijke eer om die spits af te bijten. Al kan hij daar duidelijk niet mee lachen. “Ik dacht dat hij me op mijn bakkes zou slaan”, bekende Jens na de opnames aan het blad HUMO.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het is Kevin Destadsbader, de broer en tevens manager van Niels, die de boodschap over wil brengen aan zijn bekende familielid. Kevin is het namelijk beu dat Niels altijd alles laat rondslingeren. Zo is de zanger al meermaals zijn identiteitskaart verloren en speelde hij ook al zijn sleutels, telefoon en iPad kwijt. “Gelukkig wonen mijn ouders niet ver. Hij kan heel vaak op hen een beroep doen”, vertelt Kevin aan Jens. 

Kevin en zijn ouders zijn het dan ook danig beu. Ze doen een beroep op Jens en het team van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ om Niels wat orde bij te brengen. Ze slagen erin om de gsm van Niels te ontfutselen en maken de presentator wijs dat hij gehackt is. “Op voorhand leek het me niet zo’n gewaagde grap, maar in de praktijk heb toch gedacht: ‘We zijn er gruwelijk over aan het gaan.’ Niels reageerde zo emotioneel dat ik bang was om op het einde de kamer binnen te stappen”, vertelde Jens eerder deze week in het blad HUMO. “Ik dacht: ‘Dit is de dag waarop ik op mijn bakkes krijg.’ Niels heeft me verzekerd dat hij het me ooit betaald zal zetten.” 

In het fragment dat hier al integraal te bekijken is voor de uitzending, valt vooral op hoe serieus de zanger het neemt. Het duurt even voor hij met de grap kan lachen. “Fucking hell, Jens. Kus mijn kloten”, reageert Niels in eerste instantie. “Mijn hart... Verdorie, toch! Ik kijk altijd naar dat programma en ik zeg: ‘Dat zal nooit gebeuren bij mij.’” Uiteindelijk ziet hij er de humor wel van in. “Ik ben heel blij dat het om te lachen is. Ik ben geschrokken.”

Rode Neuzen Dag kent vrijdag zijn finale. Met het ingezamelde geld helpt Rode Neuzen Dag onze jongeren sterker te maken, vooral op scholen. Samen met meer dan 2 miljoen lezers gaat HLN voor #generationstronger. Als elke HLN-lezer slechts 1 euro bijdraagt, kan Rode Neuzen Dag een recordsom ophalen in de laatste rechte lijn. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een sms sturen. Dat doe je door NEUS te sms’en naar 4666. Met slechts 1 euro kan je dus een wereld van verschil maken. Of het is gelukt, verneem je vrijdag tijdens de grote liveshow op VTM om 20.40 uur.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sanne Vermeulen

    Ik hou van een goede grap. Maar let er op dat je er niet over gaat

  • Remus Bogaert

    Gelukkig zeg je het zelf dat je een bakkes hebt .

Lees meer