REUTERS

'13 Reasons Why' seizoen 2 draait waarschijnlijk ook rond Hannah Baker

Meer Katherine Langford? Yes, please!

Aangezien het eerste seizoen van de populaire Netflix-serie '13 Reasons Why' eindigde met de zelfmoord van Hannah Baker, verwachtten de fans een andere twist voor het tweede seizoen. Nu blijkt dat Hannah's verhaal echter nog helemaal niet klaar is. Brian Yorkey, showrunner van de serie, vertelde aan Mashable dat 'Hannah's verhaal nog helemaal niet beëindigd is' en het tweede seizoen zal dus ook nog over haar gaan.

We kregen dan wel Hannah's verhaal, maar in het tweede seizoen krijgen we de andere kanten van haar verhaal te zien, volgens Yorkey. "Er zijn minstens 12 personages die een andere versie van haar verhaal hebben, die we nog niet gehoord hebben. Dus er is zeker nog een groot deel van Hannah's verhaal dat nog te vertellen valt." 

Wil dat dan zeggen dat Hannah gelogen heeft? Volgens Yorkey niet: "Ik denk niet dat Hannah gelogen heeft, maar er zijn natuurlijk twee kanten aan elk verhaal." 

Katherine Langford, die Hannah speelt in de serie, vertelde aan Mashable dat ze heel blij was toen ze te horen kreeg dat ze opnieuw meedoet in seizoen 2. "We krijgen Hannah te zien in flashbacks en krijgen ook stukken te zien van Hannah's leven die we nog niet gezien hebben!", aldus Katherine. 

Lees meer