2
Facebook

3 dingen die jij - misschien - nog niet wist over '13 Reasons Why'

Wist jij deze dingen al over de populaire Netflix-serie '13 Reasons Why'?

Waarom Clay's hoofdwonde niet geneest
'13 Reasons Why' is een serie vol mysterie en onopgeloste vragen. Een daarvan proberen wij vandaag voor jou op te lossen! Tijdens de eerste episode van '13 Reason Why' valt Clay Jensen van zijn fiets en belandt op zijn hoofd. Een hoofdwonde waarvan je zou denken dat die mettertijd wel zal genezen. Dat gebeurt echter niet, het hele seizoen lang blijft Clay's hoofdwonde door verschillende gebeurtenissen bestaan. En daar is een reden voor. Wij zijn niet de enige die denken dat Clay's hoofdwonde blijft bestaan om een onderscheid te maken tussen het 'nu' en de flashbacks die heel vaak voorkomen tijdens de serie. Na verloop van tijd blijft het voor Clay ook niet bij flashbacks, hij ziet Hannah verschijnen op plaatsen in het heden. Wat natuurlijk niet echt kan. Clay wandelt ook soms binnen in zijn eigen flashbacks, om het nog wat ingewikkelder te maken! Het duurde enkele afleveringen voor wij ons begonnen af te vragen hoe het kwam dat de schrijvers Clay's wonde niet lieten genezen. Die vraag liet ons niet los, tot we beseften dat het waarschijnlijk een tool was om het ons - de kijker - gemakkelijker te maken. Wij waren blijkbaar niet de enige, want online wordt hevig gespeculeerd rond zowat elk aspect van de serie en velen kwamen tot dezelfde conclusie als wij. Wat denk jij? Clay's hoofdwonde: toeval of een manier om het onderscheid tussen nu en flashbacks gemakkelijker te maken? 

Selena Gomez heeft matching tattoos met enkele castleden
Selena Gomez, Tommy Dorfman (Ryan), Alisha Boe (Jessica) en Brandon Flynn (Justin) hebben matching tattoos laten zetten om de serie te eren. Ze lieten een puntkomma zetten, die volgens hen symbool staat voor hoe wat lijkt als het einde, net een nieuw begin kan betekenen. Zo mooi!

2
Instagram

Dylan Minnette and Katherine Langford maakten gisteren hun talkshowdebuut
Dylan Minnette (Clay) en Katherine Langford (Hannah) verschenen gisteren voor he teerst in hun carrière in een talkshow. Ze waren te gast bij Ellen Degeneres, die wij allemaal kennen en toejuichen. De video daarvan bekijk je hier.

Kende jij deze weetjes al? Laat ons iets weten in de comments!

Lees meer