Neem het van ons aan.
thinkstock Neem het van ons aan.

7 tienerdingen die je nu doet, waar je later spijt van krijgt

Echt waar.

Geloof ons, er zijn veel dingen die je tijdens je tienerjaren doet waar je later spijt van krijgt. Van deze zeven dingen wil je echter later geen spijt hebben, dus voorkom je dat met onze hulp!

1. Niet gelukkig zijn met je lichaam

Je zult nooit meer zo jong zijn als je nu bent. Probeer jezelf te aanvaarden, je verliest te veel tijd en ontzegt jezelf te veel plezier door zo veel met je lichaam bezig te zijn.

2. Mensen niet genoeg appreciëren

Die buurman die je altijd helpt met wiskunde, die ene leerkracht die er altijd voor je is, je grote broer die je vaak plaagt, maar toch voor je opkomt als je ruzie maakt met je ouders...vergeet hen niet te bedanken!

3. Bang zijn om iets nieuw te proberen met je haar

Het groeit terug, beloofd! Experimenteren is iets waar je het beste mee wegkomt tijdens je tienerjaren, maak daar gebruik van.

4. Bevestiging zoeken bij de foute mensen

Wat dat ene zelfingenomen meisje van je denkt, maakt echt niet uit!

5. Denken dat je leven afhangt van je schoolresultaten

Natuurlijk is het belangrijk dat je je inzet voor school, maar je overleeft die ene slechte toets echt wel, volgende keer studeer je gewoon wat meer!

6. Te bang zijn om iemand mee uit te vragen

Zet je zorgen opzij en ga ervoor! In het slechtste geval zegt de persoon in kwestie nee en weet je tenminste waar je staat.

7. Niet alles uit je zomervakantie halen

Acht weken vakantie...ACHT! Vergeet niet dat je later gaat werken en nooit meer zo veel vakantie zult krijgen!

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Freddy De Vos

    Mezelf anaal nemen met een cactus?

  • Eric De landtsheer

    't kan ook zijn dat je later 52 weken vakantie per jaar hebt, HELL YES

Lees meer