pinterest

Deze dingen moet je weten over 'Riverdale' seizoen 2

Blijft Bughead samen?

Het eerste seizoen van 'Riverdale' zit erop en wij snakken nu al naar meer. Opnames van het tweede seizoen zouden beginnen in juni, maar showrunner Roberto Aguirre-Sacasa verklapte aan Entertainment Tonight al enkele dingen die zullen gebeuren. Bring it!

1. Archie wordt duister
Archikins gaat op een 'hero's journey', maar voor hij vertrekt zal hij enkele elementen van wraak, duisternis en geweld opnemen. "Het wordt een hele nieuwe Archie in seizoen 2."

2. Betty en Jughead's relatie wordt getest
Jep, zoals je waarscchijnlijk wel kon raden, krijgt het koppel het moeilijk. Terwijl Jughead een 'soort van' in F.P.'s voetstappen treedt, ontstaat er meer afstand tussen hem en Betty. Of ze het halen? Dat zien we dus in seizoen 2. 

3. Polly's tweeling zal geboren worden
"Ik wil niet te veel verklappen, maar de geboorte is zeker niet iets dat we buiten beeld gaan laten!"

4. Er komen nieuwe gezichten
Nieuwe personages zullen hun intrede doen. Acteur Mark Consuelos speelt de rol van Hiram Lodge, een jongen die maar enkele stappen verwijderd is van vrijkomen uit de gevangenis. Daarna zal hij Hermione en Veronica vergezellen in hun fancy appartement. Reggie Mantle zal ook door een andere acteur gespeeld worden, gezien Ross Butler meewerkt aan het tweede seizoen van '13 Reasons Why'. 

5. Betty's geheime oudere broer zal misschien verschijnen
Het staat nog niet vast, maar volgens showrunner Roberto Aguirre-Sacasa zou het best kunnen. "Het zou mij niet verbazen, maar meer wil ik er ook niet over zeggen!"

Lees meer