6
Photo News

Dit waren onze favoriete looks tijdens de MTV Movie Awards

Weer een event waar we geen uitnodiging voor kregen... zucht.

Gisteren vonden de MTV Movie Awards plaats. De talrijk aanwezige celebrities deden weer eens hun best om zich van hun beste kant te tonen. We gaan niet zeggen dat we jaloers zijn, maar die outfits... wel, we moesten bijna huilen. Oké, we bekennen, we zijn ongelofelijk jaloers. 

Dit waren onze favoriete looks dit jaar:

1. Zendaya
Heeft Zendaya ons ooit al teleurgesteld? Nee, eigenlijk niet. Dit jaar koos ze voor een eerder simpele, naturel look. Toch zag ze er weer absolutely stunning uit! Wij krijgen best sterke bosnimf vibes bij deze look. 

6
Photo News

2. Millie Bobby Brown
De 'Stranger Things'-actrice is nog jong, maar o zo stylish. Ze rockte de Awards met een casual cowgirl-look. We kijken enorm uit naar het tweede seizoen, dat op Halloween uitkomt. De actrice won de prijs voor beste acteur/actrice in een serie en barstte op het podium in tranen uit. Zò cute!

6
Photo News

3. Emma Watson
Emma zag er een beetje uit als Millie Brown's grote zus. Ze won dan ook de prijs voor beste acteur/actrice in een film. Zoals gewoonlijk zag Emma er fantastisch uit. Emma staat ervoor bekend om noot in superopvallende kleren te verschijnen, ze houdt het meestal classy en donker. 

6
Photo News

4. Zac Efron
Hoe hij het doet, weten we niet, maar Zac Efron blijft er keer op keer fantastisch uitzien. Volledig in het wit en toch zo classy, wij zouden het niet kunnen.

6
Photo News

5. Brandon Flynn
De '13 Reasons Why'-acteur zag er - zoals altijd - fantastisch uit. We moesten deze natuurlijk delen. Zijn jasje lijkt dan wel een beetje op een tapijt, maar op onze grond mag hij altijd komen liggen!

6
Photo News

Lees meer