5
Shutterstock

Eyeliner on fleek met deze 4 handige tips

Eyeliner, goed aan gebracht kan deze je oogmake-up die edgy boost geven of juist een classy touch. Of je nu een beginneling bent of een pro, met deze handige tips is je eyeliner altijd on fleek!

1. Gebruik een potlood liner als basis. Als je vaak uitschiet met de vloeibare eyeliner kan je het best eerst even een lijntje trekken met een potlood liner. Ga vervolgens over de  potloodlijn heen met de vloeibare eyeliner, en voila  je rechte lijntje!

5
Kathleen Kamphausen (Cosmopolitan)

2. Heb je geen vaste hand? No problem! Zet eerst een ruwe lijn in één beweging en verwijder de overtollige eylinerdeeltjes weg met een puntig wattenstaafje.  Soms is het makkelijker om foutjes weg te werken, dan in één keer een mooie lijn te zetten.

5
Elizabeth Griffin (Cosmopolitan)

3. Maak het jezelf gemakkelijker door in stappen een lijntje te tekenen. Zet eerst kleine puntjes van ongeveer dezelfde grootte. Verbind vervolgens de puntjes tot een doorlopende lijn.

5
Kathleen Kamphausen (Cosmopolitan)

4. Last but not least, gebruik een lepel! Het klinkt wat vreemd, maar vooral voor de perfecte cat-eye is dit een handig trucje! Gebruik de platte en ronde delen van de lepel om je look te maken.  Met het handvat kan je de gehoekte lijn maken en met het ronde deel van de lepel, creer je de ronde vorm. Finish de flick door hem nog even in te vullen!

5
Kathleen Kamphausen (Cosmopolitan)

Lees meer