Kim Kardashian is te gast bij 'Kelly & Ryan Live'.
rv Kim Kardashian is te gast bij 'Kelly & Ryan Live'.

Kim Kardashian haalt post over eetlustremmende lolly offline

Wat had ze dan verwacht?

Kim Kardashian postte gisteren een foto op Instagram waarbij ze een eetlustremmende lolly promootte. Ze deelde er zelfs een kortingscode bij voor haar volgers. 

Haar miljoenen Instagram-volgers, media en medisch experts reageerden niet zoals Kim waarschijnlijk gehoopt had. In plaats van met enthousiasme onthaald te worden, kon de post op heel korte tijd op heel wat negatieve commentaar rekenen. 

Zo'n eetlustremmende lolly is namelijk heel gevaarlijk voor je gezondheid. Zeker als het om jonge mensen gaat. Sommigen vinden ook dat Kim hiermee een eetstoornis promoot. Je maaltijden vervangen door lolly's kan in geen geval gezond zijn en zou inderdaad kunnen leiden tot serieuze stoornissen, zowel mentaal als fysiek. 

Kim haalde de post dan ook opnieuw offline, verder gaf ze geen commentaar op het gebeuren. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer