13ReasonsWhy
Facebook 13ReasonsWhy

Komt er een tweede seizoen van '13 Reasons Why'?

Er wordt volop gespeculeerd over een vervolg op de hitserie '13 Reasons Why', en als we de signalen mogen geloven, dan komt het er ook.

Volgens sommigen zou er onderhandeld worden over een deal voor een tweede seizoen. Ook zouden de schrijvers al terug achter hun bureau zitten om een mogelijk vervolg op papier te zetten. Het lijkt er dus op dat er een tweede deel van onze favoriete serie komt. Eerlijk gezegd, Netflix kan dit toch niet weigeren? Het is één van de best bekeken series ooit én fans smeken bijna om een vervolg.

Moesten de makers nog geen idee hebben over wat de opvolger zou moeten gaan, dan geven wij graag enkele ideetjes. Er zijn namelijk enkele vragen waar we mee bleven zitten na de laatste aflevering. Wat gebeurt er met Alex? Overleeft hij zijn zelfmoordpoging? Heeft hij ook tapes gemaakt? Wordt Bryce gestraft? Hoe loopt de rechtzaak af? Wat is Tyler van plan met de wapens die hij verstopt houdt? Er is duidelijk materiaal genoeg om een tweede seizoen over de tieners van 'Liberty High School' te maken, dus fingers crossed.

Dat acteur Ross Butler, 'Riverdale' verlaat omdat het niet past binnen zijn planning, kan ook een teken zijn dat er een vervolg komt. Want misschien komt dat wel omdat de opnames van de twee series samenvallen.

Lees meer