Instagram

Krijgt 'The Kissing Booth' een vervolg?!

Meer Noah, Elle en Lee? Yes please!

Als je 'The Kissing Booth' op Netflix nog niet (meerdere) keren bekeken hebt, dan kunnen we je enkel maar aanraden om dat zo snel mogelijk doen! Geloof ons, voor je het weet zit je te huilen, te lachen en vooral enorm jaloers te zijn op het leven van hoofdpersonage Elle. 

'The Kissing Booth' is dé tiener romcom van het moment. Fans willen een vervolg, maar komt dat er ook? Het zou best wel eens kunnen. 'The Kissing Booth' is namelijk gebaseerd op een boek, geschreven door Beth Reekles. Beth publiceerde het boek op 15-jarige leeftijd op Wattpad. Ze heeft via Twitter aangegeven dat ze weet dat we een vervolg willen. 

Meer nog: ze tweette een poll waarbij fans konden stemmen of ze een vervolg willen. Dat wil zeggen dat ze het overweegt, toch?

Pretty p l e a s e!

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer