Photo News

Populaire concerttickets proberen te bemachtigen? Zo voelt dat!

Zei iemand Harry Styles?

Gisteren dropte Harry Styles een nieuw nummer, overmorgen gaan de tickets voor zijn allereerste solotour in verkoop. Hoewel hij België overslaat - why Harry why?! - komt hij toch tenminste naar Europa. Wij proberen dus zeker al kaartjes te scoren. Harry koos ervoor om in - naar One Direction-normen - kleinere zalen te spelen, wat het dus nog moeilijker maakt om aan tickets te geraken. Wij zijn nu al zenuwachtig en delen dat graag met jou. 
Of het nu gaat om Harry Styles, Justin Bieber of Rihanna, zo voelt het als felbegeerde concerttickets in verkoop gaan:

1. Zenuwen
De dagen voor de verkoop ben je zenuwachtig. Je denkt er vaker aan dan je zou willen toegeven. Je moét gewoon naar dat concert!

2. Strategie
Jij en je vrienden die ook tickets willen, proberen samen een strategie uit te dokteren. Op voorhand inloggen op de verkoopsite bijvoorbeeld. Met hoeveel je zult probere en hoe je in contact blijft tijdens de verkoop. Soms bedenk je zelf een plan B, als Amsterdam uitverkocht is proberen we Parijs bijvoorbeeld.

3. Schermen
Je zal ruim op tijd klaarzitten, niet enkel met je laptop, maar vaak ook met je smartphone en/of tablet bij de hand. Deze kans wil je niet missen. Stel je voor dat je laptop het plots begeeft!

4. Ouders
Je ouders snappen helemaal niet wat er aan de hand is. Jij zit met de handen in het haar naar je scherm te staren en hebt geen tijd voor een babbeltje. De enige woorden die je ouders te horen krijgen zijn 'Harry' en 'Styles'. Daar moeten ze het dan maar mee doen. 

via GIPHY

5. Moment
En plots start de verkoop. Het uur van de waarheid is aangebroken. Stress!

6. Wachten
Vaak word je dan nog eens in een wachtrij geplaatst. Hallo?! Ik wacht al heel mijn leven op deze tickets, ik kan niet blijven wachten!

via GIPHY

7. Ja of nee
Nadat alle tickets uitverkocht zijn, is het alles of niets voor jou. Ofwel heb je tickets en ben je on top of the world, ofwel heb je ernaast gegrepen en ben je klaar om een hele week niet uit je bed te komen. 

Wij weten hoe belangrijk concerttickets kunnen zijn, voor eens en voor altijd wensen we jullie allemaal heel veel succes!  

Lees meer