Sylvia VD

Stem op “Liefdestips aan mezelf” van Sylvia Van Driessche als Beste Young-adultboek!

Wil jij een 5de Stella & Alexander-verhaal?

Goed nieuws! Hebban.nl heeft “Liefdestips aan mezelf”, het boek van onze voormalige hoofdredactrice Sylvia Van Driessche, genomineerd als één van de 10 beste young adultboeken van 2017-2018.

Nu heeft Sylvia onze hulp nodig om de Hebban Young Adult Clubprijs ook te winnen. Stem tot en met 5 augustus 'Liefdestips aan mezelf' naar de absolute nummer 1 via het stemformulier, om te stemmen klik je gewon hier.

En nog leuker nieuws! Als “Liefdestips aan mezelf” als winnaar uit de bus komt, hebben wij er ook iets aan. Sylvia heeft namelijk beloofd dat als 'Liefdestips aan Mezelf' wint, zij een vijfde boek van de Stella & Alexander-sterrenreeks zal schrijven. 

Wil jij, zoals veel andere fans, weten wat Stella aan Tyra gaat vertellen? Of het nog goedkomt tussen Stella en Alexander? Stem dan zeker op 'Liefdestips aan mezelf' via Hebban.nl!

PS: Dwing gerust je ouders/zus/beste vriendin/goudvis om hetzelfde te doen! Hoe meer ingevulde formulieren, hoe groter de kans…

PS 2: Volg “Sterrenreeks Stella<3Alexander” vanaf nu op Instagram

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer