thecwriverdale
Instagram thecwriverdale

Verdwijnt deze acteur uit 'Riverdale'?

Volgens de makers van 'Riverdale' zal Ross Butler niet meer te zien zijn in het tweede seizoen van de reeks.

De 26-jarige acteur, die in het eerste seizoen in de huid kroop van Reggie Mantle, zal niet te zien zijn in het tweede deel van de serie. Het personage zelf gaat niet verdwijnen, maar de makers van de reeks zijn wel op zoek naar een nieuwe acteur voor de rol. De oorzaak ligt volgens de producers bij de moeilijkheid om de plannen op elkaar af te stemmen.

Het personage van Ross zou een groter deel uitmaken van het volgende seizoen, wat jammer genoeg niet past binnen de agenda van de acteur. De jonge acteur, die we ook kennen van zijn rol in de hitserie '13 Reasons Why', heeft het de druk met andere projecten om een belangrijkere rol op zich te nemen. Hierdoor kunnen de makers Ross niet zo vaak inzetten als ze zouden willen, wat dus leidde tot de beslissing om het personage te recasten. Wie Reggie gaat spelen in het volgende seizoen is nog niet duidelijk, maar wij gaan Ross in ieder geval wel missen!

The #Riverdale boys up in Vancouver during the pilot. I'd try to think of something witty to say but that would leaf me open to criticism. Cuz there are no leaves... On the trees... And yeah @caseycott @lochlynmunro @kjapa :@colesprouse

3,098 Likes, 19 Comments - Ross Butler (@rossbutler) on Instagram: "The #Riverdale boys up in Vancouver during the pilot. I'd try to think of something witty to say..."

When 13 Reasons Why and Riverdale worlds collide in the City of Angels. @mrnavarro1 @colesprouse @kjapa

3,563 Likes, 26 Comments - Ross Butler (@rossbutler) on Instagram: "When 13 Reasons Why and Riverdale worlds collide in the City of Angels. @mrnavarro1 @colesprouse..."

Lees meer