5
Goedefroit Music

ZIEN: Koppenlopen voor Milow's Sunset Concert bij het Q-Beach House

Heet, heter, heetst.

Achtduizend fans waren gisteren aanwezig tijdens het optreden van Milow als reeks van de Sunset Concerts bij het Q-Beach House. Dat het warm was, zal ook zanger Milow wel gevoeld hebben. Daarop besloot Milow, echte naam - iets minder blits, net zoals het woord blits -  Jonathan Vandenbroeck, zijn schoenen uit te trekken tijdens het laatste nummer, dat toevallig of niet 'Dance On The Ocean' heet. "Iedereen die mee wil zwemmen, kom maar mee!", klonk het. 

Achteraf kreeg Milow een GAS-boete. Het is verboden om na 18.30 in de zee te zwemmen omdat er dan geen redders meer aanwezig zijn. Als vorm van waarschuwing en om aandacht te vestigen op het verbod, kregen Milow en Q-presentator Vincent Fierens een boete van 250 euro. Een duizendtal fans dook mee de zee in, maar zij zullen geen boete krijgen. 

5
Goedefroit Music
5
Goedefroit Music
5
Goedefroit Music
5
Goedefroit Music

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer