4
Dennis

Exclusief voor abonnees

Johan Verstreken onderging dubbele ooglidcorrectie én haartransplantatie: “Ze schatten mij nu 10 jaar jonger”

Ex-presentator Johan Verstreken (56) heeft zichzelf enkele plastische ingrepen cadeau gedaan. Hij koos tijdens zijn bezoek aan Istanbul voor een haartransplantatie én een ooglidcorrectie, onder en boven. “Ik ben blij dat ik het allemaal heb gedaan, in één klap”, zegt Johan in weekblad TV Familie, waar hij alle details - inclusief kostprijs - verklapt. “Ik ken Vlaamse zangers en presentatrices die dit soort operaties verzwijgen, maar van mij mag iedereen het weten.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • yvan van impe

    Ik schat u zeker niet jonger in,waarom zou ik en wat heb je er zelf aan.

  • Karine Roeland

    Het is niet omdat je er 'jonger' uitzie dat je daadwerkelijk jonger bent. En velen die aan hun lichaam of gezicht laten sleutelen zien er onnatuurlijk uit. En inderdaad politici hebben geld genoeg, ze kunnen dit als onkosten inbrengen. Wanneer heeft hij dit laten doen, toen wij veilig moesten thuisblijven?

Lees meer