Jonas Van Geel met zijn partner Evelien Bosmans.
RV Jonas Van Geel met zijn partner Evelien Bosmans.

Jonas Van Geel verklapt het geslacht en de geboortedatum van zijn ongeboren kindje

Eind januari maakte Jonas Van Geel tijdens de opnames van het grote verjaardagsgala naar aanleiding van dertig jaar VTM bekend dat hij voor het eerst papa wordt. Nu heeft de acteur verklapt wanneer we de kleine Van Geel mogen verwachten én of het een jongen of een meisje wordt.

Op Radio 2 klapte Van Geel uit de biecht. Hij vertelde er dat hij en zijn vriendin, actrice Evelien Bosmans, een zoontje verwachten. “Hij is uitgerekend voor 11 juli”, vertelde Jonas er in één adem bij. Wanneer de acteur gevraagd wordt of de jongen ook een typisch Vlaamse naam zal krijgen aangezien hij verwacht wordt op Het Feest van de Vlaamse Gemeenschap en het Vlaams Gewest, reageert Jonas met een glimlach. “Ik weet niet of er een Godfried, Korneel of Gwijde Van Geel geboren zal worden.”

Verder liet Jonas ook nog weten dat de zwangerschap tot nu toe perfect verloopt. “Evelien is dik en wordt elke dag dikker”, grapt hij. “Maar ze blijft werken en doet dat ongelooflijk. Ik zou soms iets van Evelien willen overnemen, maar dat is natuurlijk moeilijk.”

Evelien deelde onlangs zelf enkele vakantiekiekjes op Instagram waarop ze voor het eerst met een bolle buik te zien was.

Een foto die is geplaatst door Evelien Bosmans (@evelien____) op

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Yves François

    Wie is Jonas Van Geel, een BV, zover ben ik mee, maar wat presteert die man in het dagelijkse leven.

  • Ilse Verlinden

    Uitgerekende datum is niet gelijk aan geboirtedatum....

Lees meer