Joris Hessels
Kristof Ghyselinck Joris Hessels

Joris Hessels heeft spijt van ontrouw: “Ik kan niet zeggen dat ik ermee in het reine ben”

‘Radio Gaga’-gezicht Joris Hessels (39) vertelt in HUMO openhartig dat zijn ontrouw uit het verleden hem nog steeds parten speelt. “Ik beschouw mezelf in een principe als een heel trouwe mens", klinkt het. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ik heb me zelf bezondigd aan ontrouw”, geeft Joris Hessels toe in een nieuw interview met weekblad HUMO. “Dat is nog altijd een lelijke barst in mijn zelfbeeld. Het goede kind, de jongen die mensen rond zich wil laten bloeien, was toen ver weg. Ik heb heel lang niet in de spiegel kunnen kijken.” En de ontrouw zindert nog steeds na, klinkt het. “Ik kan niet zeggen dat ik ermee in het reine ben. Wat het ook zo moeilijk maakt: ik beschouw mezelf in principe als een heel trouwe mens. Trouw aan geliefden, aan vrienden, aan werkgevers die me kansen gaven, aan al mijn passies en mijn liefdes.”

Lees het volledige interview met Joris in HUMO

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Buitink

    Bewust zijn en het accepteren, is een deel van het proces. Alsook het minimum als je als mens, beter wil zijn/worden.

Lees meer