Werden Justin Bieber en Hailey Baldwin net in Antwerpen gespot door Eline De Munck?
RV Werden Justin Bieber en Hailey Baldwin net in Antwerpen gespot door Eline De Munck?

Justin Bieber in Antwerpen was een stunt van Qmusic

Heisa aan het Antwerpse Hilton Hotel vorige week. Justin Bieber (24) zou samen met zijn verloofde Hailey Baldwin (21) gespot zijn door Eline De Munck. Die zag ze toevallig binnenwandelen en plaatste een filmpje op sociale media. Een week later blijkt het allemaal een stunt van Qmusic.

De verschijning van 'Justin Bieber' was een stunt van Qmusic. De radiozender kondigde vanmorgen een wedstrijd aan waarin de luisteraars moeten raden wie er in de grote jas verscholen zat: Heidi Van Tielen, Wim Oosterlinck of Sam De Bruyn.

De Canadese superster zou in Antwerpen zijn om een verlovingsring voor zijn Hailey te kopen. Het nieuws verspreidde zich als een lopende vuurtje en in een mum van tijd stonden er ook fans aan het Hilton hotel te wachten om een glimp van Bieber op te vangen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Angelo Cabooter

    Eerst wat leugens verspreiden, en dan een week later zeggen dat het niet waar is, dat het een stunt was.

  • Kevin Goethals

    Hebben ze daar tijd voor denk eens aan die fans die daar mooi stonden wortel te schieten..

Lees meer