Television presenter Kat Kerkhofs pictured during the 12th edition of the MIA's (Music Industry Award) award show, in Brussels, Thursday 07 February 2019. The MIA awards are handed out by the VRT and Kunstenpunt. BELGA PHOTO JAMES ARTHUR GEKIERE
BELGA Television presenter Kat Kerkhofs pictured during the 12th edition of the MIA's (Music Industry Award) award show, in Brussels, Thursday 07 February 2019. The MIA awards are handed out by the VRT and Kunstenpunt. BELGA PHOTO JAMES ARTHUR GEKIERE

Kat Kerkhofs over die ene keer met Dries op het treintoilet: “In Italië was het nationaal nieuws”

Kat Kerkhofs (30) liet zich ooit in een interview ontvallen dat de meest vreemde plek waar ze ooit seks had op een toilet op de trein was. In Humo vertelt ze dat het verhaal breed werd uitgesmeerd in Italië waar Dries Mertens (32) voetbalt. 

“We waren jong, hè! Dries studeerde nog in Gent, en omdat we geen auto hadden, gingen we altijd met de trein naar Leuven... Zodoende”, vertelt Kat over die vreemde sekslocatie. “Het was níét sexy. Die quote over die vreemde sekslocatie heeft me trouwens lang achtervolgd. In Italië was het nationaal nieuws. Dat weet de Belgische pers niet, maar alle interviews die ik geef, worden aandachtig bestudeerd in Napels. En ze halen er het liefst van al de pittigste quotes uit. Er waren memes van Dries die zijn neus ophaalde voor een gewoon bed, en zijn duim opstak naast een treintoilet. Hij kreeg er zelfs vragen over in matchinterviews! Dát zijn de momenten waarop ik denk: Kat, verdorie! Je arme schoonmoeder! (lacht)”

Seks was helemaal geen taboe bij Kat Kerkhofs thuis, vertelt ze ook nog. “Helemaal niet”, zegt ze. “Ik wist al snel waaraan en waaraf. Nog iets dat typisch was voor ons gezin: naakt rondlopen. Mijn vriendinnen vinden dat nog altijd raar. Onlangs was ik met hen op vakantie en ik liep in monokini rond in ons privéhuis, en ik snapte niet waarom zij dat niet deden. Waarop zij: ‘Wij zijn niet allemaal opgevoed zoals jij, hè.’ De badkamerdeur stond altijd open. En op zondag gingen we samen naar de sauna.”

Lees het hele artikel uit Humo hier

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Brigitte Gins

    Weinig niveau. Als je zoiets moet posten om aandacht te trekken.

  • Erwin De Meyer

    Meiske toch , zo je privéleven op het internet gooien . Om nog eens even te kunnen uitblinken , de vraag is in wat ?

Lees meer