2 Kat Kerkhofs reageert op de sneer van Pat Krimson
Instagram Kat Kerkhofs reageert op de sneer van Pat Krimson

Kat Kerkhofs reageert op de sneer van Patje Krimson: “I’m not after your piano”

Kat Kerkhofs maakte deze week bekend dat ze een carrière start als DJ. Een nieuwe wending voor de blondine, die op weinig bijval van de Pat Claesen kon rekenen. Hij vroeg zich af waar Kerkhofs eigenlijk goed in is. De blondine laat de reactie echter niet aan haar hart komen en reageerde ludiek op zijn Facebookpagina.

“Ok, zin in een collab?”, reageert Kat Kerkhofs op Facebook die daarmee vraagt of ze willen samenwerken. Kerkhofs kruidt haar vraag met de hashtags #imnotafteryourpiano en #fanvanpatje. Pat Claesen - oprichter en DJ bij 2Fabiola - had duidelijk niet verwacht dat ‘de enige echte’ Kat op zijn pagina reageert. “Allez top... Het is eindelijk gelukt, de echte Kat op mijn pagina”, schrijft hij.

Gisteren liet Pat Krimson zich al kwalijk uit over de nieuwe move van Kerkhofs. “Dj’s horen thuis ACHTER een dj-booth, niet erop of ernaast”, schreef de DJ op zijn Facebookpagina. “Clowns in het circus en voetballers op het veld... Schoenmaker blijf bij uw leest!” Hij stelt zich ook luidop vragen over de capaciteiten van mevrouw Dries Mertens. “Waar Kat Kerkhofs goed in is, is mij nog niet duidelijk momenteel.”

2 Kat Kerkhofs reageert ludiek op de sneer van Pat Krimson
Instagram Kat Kerkhofs reageert ludiek op de sneer van Pat Krimson

29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jurgen Van Den Bergh

    Voor hen die zich afvragen wat Pat Krimson al bereikt heeft zullen we het maar op jeugdige onwetendheid steken. De mens reeg in de jaren 90 de ene dancehit na de andere aan elkaar. Hij heeft dus zeker recht van spreken en ik deel zijn mening ook volledig.

  • Yannick Decorte

    Dat ze eens een gratis setje draait op tv, dat iedereen het kan zien... Dan kan ze bewijzen of ze al dan niet echt kan draaien. en kan iedereen oordelen of ze 5000euro per uur waard is. Maar naar mijn mening is niemand zoveel waard per uur!! NIEMAND!! En zoals velen hier zeggen. Patje heeft wel al wat verwezenlijkt. Hij is internationaal DJ geweest in de topjaren 90'. En bovendien heeft iedereen recht op een mening.

Lees meer