Gert Verhulst en Kat Kerkhofs
SBS Gert Verhulst en Kat Kerkhofs

Kat Kerkhofs zet Gert Verhulst op zijn plaats in ‘Dancing With The Stars’: “Tien punten voor die ‘burn’”

Kat Kerkhofs heeft in de halve finale van ‘Dancing With the Stars’ Gert Verhulst vanavond eventjes fijntjes op zijn plaats gezet. Kat maakte een grap over de technische storingen bij een aantal voorstellingen van de Studio 100-musical ‘40-45’.

Kat Kerkhofs kwam samen met haar danspartner Nick van de dansvloer nadat ze net op een musicalnummer had gedanst. Gert Verhulst ontving haar met open armen na de straffe prestatie die ze neerzette. Ik wist niet dat je musicalambities had”, zei Gert na de dans van Kat. “Wil je mij inhuren?”, vroeg Kat zich daarop gevat af. “In de eerste scène sterven er al een paar mensen, dus er zijn mogelijkheden voor jou”, lachte Gert instemmend. “Oké bedankt”, grinnikte Kat. “Het is dan maar te hopen dat er dan geen technische fouten zijn.”

Daarop barstte de zaal in lachen uit, met Gert als een van de luidste lachers. “Ach, dan ben je lekker vroeg thuis die avond. Zullen we dan maar naar de jury gaan?”, verlegde Gert het gesprek terwijl hij naar jurylid Jan Kooijman keek. “Nou, ik geef sowieso tien punten voor de ‘burn’”, lachte die.

15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Anne Van Hamme

    Kat is zeker een toffe hoor. Idd. ze gaat boyfriend Mertens misschien nog in de schaduw zetten, maar dat is dan wel credit voor die voetballer he. Zonder zijn naam zou men nog niet zoveel hebben gehoord van mej. Kerkhofs. Katje doet da goe en is echt sympa, maar er zijn er nog véél betere dansers en meer indrukwekkende dames in the shadows, maar dat is maar weer op de juiste plaats zijn op het juiste moment. That's life.

  • godelieve rigo

    Top Kat, we hebben er kunnen om lachen.

Lees meer