3
Liefde voor Muziek

Exclusief voor abonnees

Kato en Tom Dice zijn al twee jaar onbevangen verliefd: “Sinds wij een koppel zijn, hechten we minder belang aan onze eigen vrijheid”

“Ik leef in het nu, kijk af en toe naar de toekomst en laat het verleden los.” Dat is zo ongeveer het recept voor geluk volgens Kato (28) en Tom Dice (30), en ook de boodschap van hun debuutplaat ‘Don’t look back’, die ze deze week hebben uitgebracht onder hun artiestennaam The Starlings. Zelf zijn ‘het meisje met de ukelele’ en ‘de jongen met de gitaar’ jarenlang zoekend geweest. Naar de richting die ze muzikaal wilden inslaan, bijvoorbeeld. En naar een gezonde dosis zelfvertrouwen. Maar sinds ze samenwerken én hun vriendschap veranderde in een heuse romance, zijn er flink wat puzzelstukjes in mekaar gevallen. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jeff Stevens

    Mooi koppel

  • Jan Paulussen

    Ja , het is mooie combinatie van supertalent en liefde. een heel mooi koppel

Lees meer