3 Kirsten Janssens
Koen Blanckaert Kirsten Janssens

Kirsten Janssens laat zichzelf opnemen in psychiatrie: “Wens me geluk”

Kirsten Janssens (37) heeft zichzelf laten opnemen in de psychiatrie. Dat maakte de voormalige ‘The Sky is the Limit’-ster zelf bekend in een bericht op Facebook. 

“Hier zitten we dan in de psychiatrie”, schrijft Kirsten Janssens in een nieuw bericht op Facebook. “Jezelf laten helpen na een klote relatie van 14 jaar. Maar we gaan ervoor. Wish me luck.”

Daarmee lijkt Kirsten te verwijzen naar haar jarenlange knipperlichtrelatie met Jan Kriekels, met wie ze samen te zien was in ‘The Sky is the Limit’. Zo'n twee jaar geleden liep hun relatie finaal op de klippen, en beide koppelhelften gingen verder met hun leven. Jan kondigde vorige week zelfs zijn verloving aan met Barbara Monika Rodriguez. Ook Kirsten stapte opnieuw in het huwelijksbootje, maar is ondertussen al opnieuw gescheiden. 

3 Kirsten Janssens en Jan Kriekels
PHOTO NEWS Kirsten Janssens en Jan Kriekels

Dat haar relatie met Jan niet altijd zo vlot verliep, daar maakte ze geen geheim van. In augustus 2019 schreef Kirsten nog een fictieboek, ‘Living With The Devil’, dat opvallend veel gelijkenissen vertoont met haar eigen leven. Ze heeft het onder meer over de destructieve relatie van een meisje met een rijke ondernemer, met drugs, sm en partnergeweld. En het boek stond vol zaken die ze in het verleden over haar relatie heeft verteld: haar moeilijke band met Jans kinderen, hoe hij op de Seychellen haar paspoort afpakte om te voorkomen dat ze zou vluchten... 

Wat er ook van zij, haar fans wensen haar op Facebook alvast een spoedig herstel en roemen haar beslissing. Zo schrijft iemand: “Er is niets mis met hulp aanvaarden.” En iemand anders laat weten: “Ik kan jou alleen maar proficiat wensen voor deze moedige stap. Dit is al 50% van de genezing.”

3 Kirsten Janssens en Jan Kriekels
belga Kirsten Janssens en Jan Kriekels

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • pierre van damme

    ik wens je veel succes ,je hebt zelf de stap gezet ga er voor je gaat er zeker 100 percent genezen uitkomen

  • Franc saas

    Ze leefde jaren in een wereld, die in feite voor de normale werkende man/vrouw onbestaande is , met haar hoofd in de wolken ,leven in weelde ,glamour,luxe etc . als zulke dingen wegvallen ...dan krijg je meestal een probleem , alles wat je wilde en gewend was valt weg , In feite krijg je nu wat je nooit wilde ....hoop wel dat het goed komt en terug komt in de echte wereld , waar je zoals velen moet werken en knokken om rond te komen.

Lees meer