4 Als er gefluisterd wordt dat Koen een affaire gehad zou hebben met Natalia, reageert hij impulsief en scherp op Instagram met deze foto. Hashtag: fuckthegossipers.
RV Als er gefluisterd wordt dat Koen een affaire gehad zou hebben met Natalia, reageert hij impulsief en scherp op Instagram met deze foto. Hashtag: fuckthegossipers.

Exclusief voor abonnees

Koen en Valerie - 17 jaar lief en leed (slot): In hun nieuwe huis willen ze oud worden. Maar dan gaat het mis

De droom is uiteengespat, het sprookje beëindigd: Koen Wauters (52) en Valerie De Booser (40) zetten een punt achter hun huwelijk. Na zeventien jaar en twee kinderen zijn ze uiteengegroeid en gaan ze elk hun eigen weg. Sabine Vermeiren reconstrueert het verhaal achter het bekendste showbizzkoppel van Vlaanderen. Hun coup de foudre. Hun huwelijk. Hun carrières. De druk. En hun twijfels. Zeventien jaar, in lief en leed. Lees er alles over in dit dossier.

Vijftien jaar hebben ze in Mechelen gewoond, maar in 2018 verhuist het gezin Wauters- De Booser naar de groene rand rond Gent. Het is niet de enige verandering. Omdat ze er fysiek en mentaal door zit, sluit Valerie haar kledingwinkel. Intussen broedt Koen op een plaat. Het wordt zijn donkerste, zwaarmoedigste ooit. Maar hoe slecht het echt gaat, wordt pas duidelijk op 18 januari 2020.

Het nieuws over de verhuis komt er heel plots, in het voorjaar van 2018. Koen en Valerie hebben het er onderling al weleens eerder over gehad, maar nooit zat de timing goed. Nu Nono start in z'n eerste middelbaar en Zita voor een nieuwe richting sowieso naar een andere school moet, zien ze dat als hun kans om te doen waar ze eigenlijk al een tijdlang zin in hebben. Verkassen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • carine francoys

    Waarom moet dat allemaal in media verschijnen...dat ze doen wat ze willen dat kan ons het schelen...dat is puur voor de reclame...overal slaan ze munt uit....

  • karel van zand

    Geen 3de in het spel zeggen ze... jaja da zal wel hé. Volgend jaar komt puntje wel boven water

Lees meer