5
Kristof Ghyselinck

Exclusief voor abonnees

Kritiek heeft geen vat op Marie Verhulst, het nieuwe baasje van Samson: “Ik heb alle 1.400 reacties geliket, óók de negatieve”

Hun eerste dubbelgesprek na de startshows

‘‘Marie, je mag wel wat meer dansen’, zei de regisseur bij de première.’ Het is duidelijk nog wennen voor Marie Verhulst (24) om het baasje van Samson te zijn. Maar papa Gert (51) heeft er alle vertrouwen in dat hij de juiste troonopvolger heeft gekozen, zo zegt hij in Dag Allemaal: “Van Marie weet ik tenminste dat ze het kán, dat ze ’t graag doet én dat ze niet na zes maanden ‘foert!’ gaat zeggen.”

Na de onthulling dat Marie Verhulst haar vader Gert opvolgt naast het mandje van Samson, zijn alle spotlights voor het eerst vol op háár gericht. Al bleef na de stortvloed aan felicitaties ook de kritiek op de ‘Verhulst-dynastie’ niet achterwege. Hoog tijd voor een dubbelgesprek met vader en dochter.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
05dagen12uren00minuten19seconden
  • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kristiaan de Jonge

    Marie ik denk dat je het even goed zult doen als Gert Meschien wel nog beter maar dat even een verandering omdat Gert een man was en jij een vrouw bent maar je doet het voortreffelijk goed als het nieuwe baasje van Samson ik kom zeker en vast nog een keer kijken ook nog om voor allerlaatste keer Gert te zien Gert ook voor jou was geweldig baas voor Samson maar de keuze is gevallen je wilde stoppen om nog als directeur van studio 100 verder te gaan met ontwikkelen van nieuwe figuren ga zo doo

  • Remus Bogaert

    Wat zouden ZIJ zich iets vd kritiek aantrekken ?Ze hebben het nooit gedaan.

Lees meer