3 Laura en haar huidige vriend Jordan.
Instagram Laura en haar huidige vriend Jordan.

Laura Tesoro openhartig over haar nieuwe relatie: “Het is niet tof als je je lief moet verstoppen voor de buitenwereld”

Laura Tesoro (22) heeft voor het eerst openhartig verteld over haar relatie met haar nieuwe vriend Jordan. Ze deed dat in ‘De Meeloper’, de podcast van Qmusic-dj Sam De Bruyn. “We zijn al sinds juli samen, ik heb dat lang verstopt”, aldus de zangeres. 

In december schreven we dat Laura Tesoro, enkele maanden na haar breuk met ‘Nachtwacht’-acteur Giovanni Kemper, een nieuwe relatie had. Haar nieuwe vriend, Jordan, is een jonge Antwerpenaar waar verder niet veel over bekend is. Laura blijft in de pers ook altijd op de vlakte als het over haar relatie gaat, maar voor Sam De Bruyn maakte ze een uitzondering en vertelt ze voor het eerst wat details over haar liefdesleven. “We zijn al sinds juli samen, ik heb dat lang verstopt voor de media”, zegt Laura. 

Het nieuws van haar nieuwe relatie kwam er enkele maanden nadat bekend raakte dat de relatie met Giovanni Kemper was afgesprongen. “Ik vond dat wat ambetant, want daardoor lijkt het alsof ik supersnel iemand anders heb. Maar dat is niet zo, er zat een half jaar tussen”, vertelt Laura in de podcast. “De media weet niet dat ik al een jaar niet meer samen ben met Gio. De pers is daar pas drie of vier maanden later achter gekomen.”

(lees verder onder de foto)

3 Laura Tesoro met haar ex-vriend Giovanni Kemper.
Kristof Ghyselinck Laura Tesoro met haar ex-vriend Giovanni Kemper.

Net als haar breuk kon Laura ook haar nieuwe liefdesgeluk enkele maanden verbergen. “Ik heb dat in het begin proberen te verstoppen, maar de pers heeft het toch ontdekt. Niet dat ik dat zo erg vind, want ik zou dat niet altijd willen verbergen. Uiteindelijk deel je je leven met die persoon. Het is niet tof als je je lief altijd moet verstoppen voor de buitenwereld.” Laura laat in de podcast ook uitschijnen dat ze niet actief op zoek was naar een nieuwe vriend toen de vonk met Jordan oversloeg. “Je leven loopt zoals het loopt en je kan niet altijd alles kiezen”, klinkt het. “Als je nu iemand tegenkomt die de liefde van je leven kan zijn, dan ga je dat toch niet tegenhouden? Ik ben verliefd en je kan niet kiezen wanneer dat gebeurt.”

(lees verder onder de foto)

3
Instagram

Gewichtschommelingen

In de podcast vertelt Laura ook over haar gewichtschommelingen ten gevolge van het Euroviesongfestival. “Tijdens het Songfestival was ik plots heel mager, wat totaal niet mijn bedoeling was. Ik kon daar helemaal niks aan doen. Dat kwam door de repetities en de stress, want ik at wel gewoon. Ik ben toen naar een diëtist geweest om bij te komen, want ik woog nog maar 48 kilo.”

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • danny buyse

    Wie bekend wil zijn betaald de tol daarvan in zijn privé leven. Beiden zijn nu eenmaal niet van mekaar te scheiden.

  • jean petermans

    Indien je niet begint met zaken te verbergen, dan hoef je dat verderop ook niet te doen, wat anders kom je in een straatje zonder einde.

Lees meer