3

Exclusief voor abonnees

Lauren Versnick, oudste dochter van Lynn Wesenbeek: "Er is niets dat mama niet weet over mij"

Lynn Wesenbeek (56) en oudste dochter Lauren (24) over haar acteerdebuut en haar nieuw lief

"Er is niets dat mama niet weet over mij." Een citaat dat al meteen aangeeft hoe close de band is tussen Lauren Versnick en haar moeder Lynn Wesenbeek. Het rijzige fotomodel -én kersverse lief van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'-presentator Jens Dendoncker (28) - maakt haar acteerdebuut in de dramareeks 'Studio Tarara', over de losbandige beginjaren van VTM, in een erg gewaagde rol van #metoo-slachtoffer. "Zolang ze het met stijl en passie doen, maakt het voor mij niet uit welke job mijn kinderen kiezen."

Zo doordacht Lynn Wesenbeek spreekt, zo spraakwatervallerig is haar oudste dochter Lauren Versnick. De gewezen VTM-coryfee denkt drie keer na voor ze iets zegt en hoedt zich dan nog, haar oudste spreekt zonder nadenken. "Lauren is supersociaal, als kind sprak ze al tegen iedereen. Ze zou zelfs een gesprek aanknopen met een hond met een hoedje op", lacht Lynn. "Ik heb dat toch wat minder, ja." (lacht)

Hun eerste dubbelinterview, het kleinste kind kan zien hoe hecht ze zijn. Trotse, liefdevolle blikken over en weer. Blikken van respect ook. Lauren en haar jongste zus Morgane waren 6 en 5 toen hun bekende ouders - hun vader is gewezen politicus Geert Versnick - na tien jaar huwelijk uiteen gingen, het merendeel van de tijd woonden ze bij hun moeder. "Ik ben geen uitgesproken mama's- kindje, want ik heb een even goeie band met papa en ik vlieg hem nog altijd rond de nek als we elkaar zien", zegt Lauren. "Mama en ik beschouwen elkaar ook niet als vriendinnen, maar: er is niets dat ze niet van mij weet. Ik zeg haar alles. Of het nu gaat over mijn werk, liefdes- of seksleven." Waarop haar moeder haastig zegt: "Jaja, akkoord. Maar over je partners weet ik toch niks in detail. Wat Lauren eigenlijk bedoelt, is dat er geen taboes waren thuis."

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jean Emare

    2 knappe madammen die iets zinnigs en soms iets onzinnigs kunnen vertellen. Love it! :)

Lees meer