2
VTM/VIER

Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ vindt de liefde bij Chloé van ‘Expeditie Robinson’

Zijn huwelijk met Jolien overleefde het zopas afgelopen seizoen van ‘Blind Getrouwd’ helaas niet, maar dat wil niet zeggen dat friturist Lenny Janssens (37) bij de pakken blijft neerzitten. Hij heeft intussen de liefde gevonden bij iemand anders, en ook haar kennen we van ergens. Het gaat om Chloé Evangelista (29), die vorig jaar deelnam aan ‘Expeditie Robinson’.

Met een veelbetekenende foto op Instagram maakte Chloé Evangelista, in een ver verleden ook nog finaliste van Miss België, bekend dat zij en Lenny een koppel vormen. De twee kussen onder de Eiffeltoren in Parijs, en het hartje dat Chloé erbij tikte, spreekt meer dan boekdelen. 

Vermoedelijk leerden de twee elkaar kennen in het mediawereldje. Chloé nam afgelopen seizoen immers deel aan ‘Expeditie Robinson’, waar ze het prima deed tot ze net voor de samensmelting moest deelnemen aan een eetproef. Ze verloor die ‘walgelijke beproeving’ van Robbe, de latere winnaar van de editie. Lenny was tot een week geleden dan weer te zien in ‘Blind Getrouwd’, waar hij gekoppeld werd aan Jolien. De relatie van de twee overleefde het programma echter niet. “Er was geen enkel moment waarop ik zeker wist dat het goed zou komen tussen ons”, gaf Lenny achteraf toe. “Het huwelijksfeest was fantastisch. En daar probeerden we op voort te bouwen. Maar ergens tijdens die vijf weken werd het ons gaandeweg duidelijk dat de chemie er niet was.” Na de opnames van het programma werd Lenny ook al kussend gespot tijdens een feestje in het Sportpaleis. Vermoedelijk was hij toen al samen met Chloé.

Leuk detail: Chloé en Lenny hebben veel met elkaar gemeen. Voor ‘Blind Getrouwd’ nam de man uit Temse immers zélf al eens deel aan ‘Expeditie Robinson’. Hij zat in de editie van 2006 en schopte het zelfs tot in de finale. Lenny liet ook al optekenen dat hij valt op ‘vrouwen met zin voor avontuur’, wat bij Chloé duidelijk niet ontbreekt. Ook qua uiterlijk past de dame met Portugese roots beter bij hem dan de blonde Jolien. “Ik val op zuiderse, donkere types”, klonk het eerder al.

2 De bewuste Instagram-foto
Instagram De bewuste Instagram-foto

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Farzaana Abdoelrahiman

    Mensen hebben echt niks te doen met hun leven. Het is alleen maar voor de gek houderij, waarom begin je er dan aan!!! Stupid

  • Didi Bellens

    Waarom dat dan niet doorgegeven aan de mensen van "Blind getrouwd" of was het enkel en alleen om de reis te doen?

Lees meer