3 Marie (Lien Van de Kelder) ontdekt dat ze zwanger is.
VTM Marie (Lien Van de Kelder) ontdekt dat ze zwanger is.

Lien Van De Kelder (36) ontdekt in ‘Familie’ dat ze zwanger is... van haar toyboy

Verrassing van formaat in ‘Familie’: Marie (Lien Van de Kelder) is zwanger! Niet echt heuglijk nieuws, want de vader van haar kind is een tiener met wie ze nog maar een handvol dagen samen is en voor wie ze duidelijk weinig voelt.

Marie voelde zich de voorbije dagen wat ziekjes en annuleerde zelfs een theateravond wegens misselijkheid. In haar eentje voerde ze thuis met heel veel schrik een zwangerschapstest uit. Die bleek tot haar grote ontsteltenis positief. Dat wil dus zeggen dat de psychologe, die in de soap rond de 40 is, zwanger is van een studerende tiener: Cédric (Yanni Bourguignon). Een onverwachte wending, die het kluwen rond het manipulerende personage alleen maar ingewikkelder maakt.

Verdacht

Marie wordt er in de VTM-soap door haar ex Lars (Kürt Rogiers) al weken van verdacht dat zij zijn halfzus Amélie (Erika Van Tielen) heeft neergestoken, maar de schuld daarvan in de schoenen probeert te schuiven van haar rivale Veronique (Sandrine André). Lars weet immers dat Marie haar moeder ook al vermoord heeft. In een poging om Veronique en Lars alsnog uit elkaar te trekken, begon Marie zelfs een relatie met Veroniques naïeve zoon Cédric. Die had schoorvoetend bekend dat hij gevoelens voor haar koesterde, en daar maakte Marie handig misbruik van. En nu is de verbitterde vrouw dus al zwanger van haar toyboy. Hoe zullen de Van den Bossches daar op reageren? Met dit geheimpje achter de hand belooft het in elk geval een warme Kerst te worden voor de familie.

Actrice Lien Van de Kelder is in het echte leven trouwens maar 36 jaar en heeft met haar partner regisseur Hans Herbots een mooie zoon (4) en een dochter (5).

3 Marie kan haar ogen niet geloven: wat, zwanger?
vtm Marie kan haar ogen niet geloven: wat, zwanger?
3 Marie is er zelf niet goed van: ze is zwanger.
VTM Marie is er zelf niet goed van: ze is zwanger.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Deridder Ineke

    Dit wist ik al dat ze dat van plan was familie word echt voorspelbaar! En het word tijd dat ze heel dat gedoe rond Vero stopt!

  • Ilse Braet

    Had ik vorige week voorspeld! Niets spannends...

Lees meer