2
ANP Kippa

Lil’ Kleine reageert op nieuws over vete: Ik heb niet gevochten met Anouk in studio van ‘The Voice’

‘The voice of Holland’-coach Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, wil geen woorden meer vuil maken aan de ruzie tussen hem en collega Anouk. Dat de twee elkaar in de haren zouden zijn gevlogen tijdens de opnames van de talentenjacht, is volgens Scholten ‘niet waar’. Maar volgens presentator Martijn Krabbé zou Lil’Kleine wel zijn excuses moeten aanbieden.

De rapper wil zich vooral focussen op ‘The Voice’, vertelt hij in de ‘Coen en Sander Show’ op Radio 538. “Gevochten? Dat is niet waar. Ik ben niet uit op ruzie. Ik vind dat de media zich genoeg hebben geuit, ik vind dat Anouk zich genoeg heeft geuit. Daar laat ik het lekker bij. Ik kom niet voor de ruzie, ik kom voor The Voice’.’’

Presentator Martijn Krabbé gaf gisteravond iets meer achtergrond over de ruzie. “Het probleem is: je nodigt die coaches uit omdat ze een uitgesproken mening hebben die je ook wil horen. Die twee hebben ruzie gekregen waarbij er ook gescholden is. Anouk zei daarna ‘ik hoef niet meer samen met hem in een ruimte te zijn’. Maar Anouk moet zeggen dat ze daarboven staat”, meent Krabbé. 

Excuses

Of Lil’ Kleine niet zijn excuses moet aanbieden? “Ja, maar het is de vraag of zij daar voor open staat.” Desondanks komen de opnames niet in gevaar, verwacht hij. Eerder deze week kwam naar buiten dat Lil’ Kleine en Anouk flinke bonje met elkaar hadden gehad. RTL bevestigde de ruzie tussen de twee artiesten. “Het klopt dat Anouk en Lil’ Kleine een aanvaring hebben gehad. De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt’’, liet een woordvoerder weten.

Komende vrijdag gaat het tiende seizoen van ‘The voice of Holland’ van start met Ali B, Waylon, Anouk en Lil’ Kleine. Nadat bekend werd dat de rapper en zangeres ruzie hadden met elkaar, was het nog maar de vraag of het coachende team zou blijven bestaan. Daarover zegt Lil’ Kleine nu: “Ik heb het tiende seizoen met veel plezier gemaakt en we gaan het afmaken met veel plezier. Met z’n allen.’’

2
ANP Kippa

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer