RV

Liz Hurley toont het: zo steel je de spotlights op het verjaardagsfeestje van je puberzoon

Actrice Elizabeth Hurley (52) trok de aandacht op de verjaardagsfuif van haar zoon Damian. Middels een indrukwekkend decolleté.

Dan vier je eindelijk die 'sweet sixteen', besluit je moeder om je feestje te kapen. Het overkwam Damian, de zoon van Liz Hurley. Met dank aan de kledingkeuze van mama. Die zorgde er namelijk voor dat de puberende vriendjes van Damian even niet meer met hun aandacht bij hun jarige maatje waren. Damian is de zoon van Hurley uit haar stuk gelopen relatie met miljardair Steve Bing. Haar kennen we vooral als ex-model en als actrice uit de reeks 'The Royals'. Maar misschien nog meer als de ex-vriendin van topacteur Hugh Grant. Hun romance liep stuk toen hij in Hollywood met zijn broek op de knieën betrapt werd toen hij seks had in zijn auto met straatmadelief Devine Brown.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Hugo Van Haevre

    Prachtige vrouw en het mooie mag je laten zien, maar dat is alleen om te kijken jammer genoeg zijn er velen die dit verkeerd begrijpen, je mag er alleen maar naar kijken aankomen niet !!!

  • Ward Den Bever

    Blijft toch een knappe bom van een vrouw.

Lees meer