2 Vermeire en Verschueren tijdens hun zaalshow.
RV Vermeire en Verschueren tijdens hun zaalshow.

Exclusief voor abonnees

Luc Verschueren na vele jaren weer aangever Jacques Vermeire: “Kleine stommiteiten, en voor ge het weet, zijt ge kwaad op elkaar”

Jacques Vermeire en Luc Verschueren gaan weer samen optreden, voor het eerst in jaren. De komiek en zijn aangever verkochten eind jaren 80, begin jaren 90 ongeveer elke zaal in Vlaanderen uit. De twee waren kameraden, maar anderhalf jaar geleden belandde er een haar in de boter. "Een kwestie van kleine stommiteiten en grote ego's", noemt Luc Verschueren het nu. Toen Ruben Van Gucht als aangever van Vermeire opstapte vanwege een geldkwestie, werd het tijd voor een verzoening.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • pol de mol

    Als je op zijn leeftijd nog alles moet doen om wat poen te pakken , dan stel ik me daar toch vragen bij ?

  • monique dewaele

    ieder zijn smaak maar vind jacques een beetje overroepen - heb vroeger een zaalshow gezien en na 10 minuten had ik het gezien -

Lees meer