4 Marie Verhulst
Ghyselinck Marie Verhulst

Exclusief voor abonnees

Marie, de dochter van Gert Verhulst: “Ik denk niet dat ik de grote solozangeres zal worden. Maar dj Marie, wie weet...”

“Ik, het nieuwe baasje van Samson? Ik ga me niet opdringen bij papa en zou de verwachtingen ook niet kunnen inlossen”, zegt Marie Verhulst (23) in Dag Allemaal. Dus bewandelt ze liever haar eigen pad. “Natuurlijk droom ik ervan om ooit een programma voor volwassen kijkers te presenteren, maar net zoals in de liefde laat ik het over aan het toeval.”

Vlak voor ze eind deze maand het Studio 100 Zomerfestival presenteert, gaat Marie Verhulst nog drie dagen op vakantie met de familie. Da’s welkom, want het is al een drukke zomer geweest. “Als ik maar kan bijleren”, zegt ze. “Daarom was ik ook zo blij dat ik de opnameleiding van de ‘Nachtwacht’-film voor m’n rekening mocht nemen.”

Eerst even een hardnekkig gerucht checken, Marie: je zou iets hebben met Giovanni Kemper.

Dat is niet het geval!

Enig idee waar dat vandaan komt?

Goh, dat interesseert me eigenlijk niet. Mensen hebben ons misschien samen gezien omdat ik achter de schermen meewerkte aan de ‘Nachtwacht’-film, maar dan zou ik net zo goed een relatie kunnen hebben met Louis of Céline, hé. (twee andere acteurs uit de populaire Studio 100-serie, nvdr) We zijn goede vrienden en collega’s, meer niet. Ik ben ook niet op zoek naar een lief. Ik zal nooit bewust op zoek gaan.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Michel Van der Hoydowch

    Wie kan er nu geen plaatjes draaien . Zelfs Paris Hilton kan het . Zo niet zal papa ,zoals voor zoontje ,zijn geldbeugel of adresboekje wel open doen voor een goed betaald jobke.

  • Freddy De Vos

    Het is haar met de paplepel meegegeven (beste leerschool), maar persoonlijk zou ik toch wat diploma's halen ingeval dat er iets zou mislopen met Studio 100 (geld is zeker geen probleem).

Lees meer