3
Photo News

Exclusief voor abonnees

Marie Fredriksson, de zangeres van Roxette, overleden: “Ze had niet de minste kapsones”

De Zweedse popgroep Roxette is niet meer. Frontvrouw Marie Fredriksson is op 61-jarige leeftijd overleden aan de slepende gevolgen van een hersentumor. Die werd in 2002 al vastgesteld. Na een zware behandeling kon Marie enkele jaren weer optreden, maar ze bleef sukkelen met haar gezondheid. Roxette’s grootste hits als ‘Listen To Your Heart’ en ‘It Must Have Been Love’, waarmee de groep doorbrak, zullen nooit nog hetzelfde klinken.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc De Metsler

    Spijtig want die muziek van haar was zeer goed en veel gedanst op haar muziek toen ik jong was,met velen zo trouwens.

  • Joan Lute

    Wat een verlies zo een mooie nachtegaal. Muziek is een taal die mensen dichter bij elkaar brengt en muziek is de enige vreedzame taal. Hopelijk kan Marie en haar muziek naast die van alle anderen die helaas zijn heengegaan vanuit de hemel de wereld blijven verwarmen in de hoop dat onze planeet terug mooier, liefdevoller verlost van haat mag worden.

Lees meer