Marie Verhulst
Ghyselinck Marie Verhulst

Marie Verhulst heeft nieuw lief: “Nu heb ik iemand aan wie ik m'n verhaal kan vertellen”

Marie Verhulst (24) is van ‘t straat. Dat vertelt het nieuwe baasje van Samson in een interview met Gazet van Antwerpen. De identiteit van haar geliefde blijft voorlopig wel geheim. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De wereld mag het weten: Marie Verhulst heeft een lief. Dat vertelt ze in Gazet van Antwerpen. Veel wil ze over de mysterieuze man echter nog niet kwijt. “Hij is zelf iemand die totaal niets met de media te maken heeft, dus respecteer ik dat", zegt ze. De actrice geniet wel volop van die nieuwe relatie. “Of een relatie veel verandert voor mij? Toch wel. Dat betekent dat je altijd iemand hebt die je steunt en aan wie je je verhaal kan vertellen. Dat is een echte zaligheid.”

Het is eigenlijk de eerste keer dat Marie met een geliefde naar buiten komt. In 2015, toen ze net met ‘Ghost Rockers’ begonnen was, vertelde ze in HUMO: “Als je een lief hebt moet hij ook je beste vriend zijn. Nu, ik ben wel nog helemaal niet bezig met relaties.” Waarna ze er lachend aan toevoegde: “Ik weet het: ik zal nooit een man vinden die aan mijn vader kan tippen.” 

Vorig jaar moest ze nog een gerucht ontkrachten dat ze een relatie had met acteur Giovanni Kemper, met wie ze samen in een ‘Nachtwacht’-film speelt. “We zijn goede vrienden en collega’s, meer niet,” reageerde ze toen in Dag Allemaal. “Ik ben ook niet op zoek naar een lief. Ik zal nooit bewust op zoek gaan, omdat je anders je standaard verlaagt, denk ik. Als je zoekt en zoekt en ontmoedigd raakt omdat je niemand vindt, stel je je misschien tevreden met iemand die je maar halfleuk vindt. Dat lijkt me heel triest. Zoals bij vele dingen in mijn leven laat ik liever het toeval spelen. Wie weet kom ik de ware wel tegen zodra ik hier de deur uit stap. (lacht)" 

En die ware lijkt ze nu gevonden te hebben. 

Lees ook:

Marie Verhulst woont onder één dak met gezin tijdens coronacrisis: “Mijn broer en ik zijn tegenpolen” (+)

Marie Verhulst wil haar broer niet in de keuken tijdens ‘Bake Off’: “Viktor, jij komt toch niét helpen, he?”

Samson & Marie krijgen nieuwe tv-reeks én nieuw huis: “Tips van papa? Nee, en complimentjes ook niet” (+)

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer