Michel van den Brande
Photo News Michel van den Brande

Michel Van den Brande herdenkt Philip Cracco: “Een keiharde werker én een levensgenieter”

Work hard/play hard. Het motto op de rallywagens van Philip Cracco en zijn zakenpartner was evengoed van toepassing op de flamboyante zakenman zelf. Vorige week overleed hij op zijn 56ste na een lange strijd tegen prostaatkanker. Zijn vriend Michel Van den Brande reageert op zijn overlijden. 

“Philip was een harde zakenman. Vergeleken met hem ben ik maar een kleine jongen”, zegt Michel Van den Brande, die samen met Philip in het VIER-programma ‘The Sky Is The Limit’ zat. “Wat hij verwezenlijkt heeft... Hij bleef ervoor gaan, en richtte zelfs nog een bedrijf op toen hij al ziek was. Philip was een voorbeeld voor iedereen.”

“Philip was een vriendelijke man die met iedereen door één deur kon. Een levensgenieter, al had hij misschien nog wat meer moeten genieten. Zo had hij een chique villa in Marbella, maar daar is hij niet veel geweest. Tja, wie had kunnen vermoeden dat het zo snel zou gaan? Toen ik 56 werd, is hij op mijn verjaardagsfeest geweest. Drie jaar later is híj op z’n 56ste gestorven... Al kwam zijn overlijden niet onverwacht. De laatste tijd had ik geregeld contact met z’n vriendin Aïsha, en ik wist dat het er niet goed uitzag.”

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Armand Janssens

    Heb ook heel mijn leven hard gewerkt en ben ook niet rijk geworden,had veel respect voor deze man en heeft veel mensen werk gegeven,als je rijk wil worden moet ge in het zakenleven gaan!!!

  • WILLY ZACHEL

    Ik heb heel mijn leven keihard gewerkt ? Maar ik ben er niet rijk van geworden ?? Ben geëindigd met een pensioen van 1100€ ?

Lees meer