De Spice Girls willen opnieuw op tour. De meidengroep heeft plannen om in 2021 een concerttour te geven in Europa, Amerika en Australië, schrijft The Sun.
EPA De Spice Girls willen opnieuw op tour. De meidengroep heeft plannen om in 2021 een concerttour te geven in Europa, Amerika en Australië, schrijft The Sun.

“Spice Girls willen nog een laatste keer op tour”

De Spice Girls willen opnieuw op tour. De legendarische meidengroep heeft plannen om in 2021 een concerttour te geven in Europa, Amerika en Australië, schrijft The Sun.

De tour gaat volgens de krant de laatste worden van de Britse popiconen, die nu allemaal in de veertig zijn. Met de concertreeks vieren de vrouwen hun 25-jarig jubileum als popgroep. Van de vijf zangeressen gaan er wel maar vier mee op tour: Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown en Melanie Chrisholm. Het vijfde lid van de oorspronkelijke groep, Victoria Beckham, wil volgens The Sun wederom niet meedoen aan een reünie.

Vorig jaar ontbrak Victoria ‘Posh Spice’ Beckham ook al bij optredens omdat ze te druk bezig was met haar ondernemigen en gezin. Ze zei toen dat ze dit jaar wel wilde aansluiten bij een nieuwe tour van de groep.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer