Zwanetta
YouTube Zwanetta

'Temptation'-Zwanetta brengt eigen single uit (en in de videoclip duikt nóg een bekende op)

Zwanetta Meyer (21), één van de meest spraakmakende verleidsters van het laatste seizoen van 'Temptation Island', werkt nu ook aan een zangcarrière. Ze zingt mee op het nummer 'Diamant' van de Nederlandse rapper Joyba.

Dat ze de moves heeft, konden we op 'Temptation Island' al vaststellen. De wulpse verleidster, die naast haar tv-avonturen ook professionele danseres is, shakete er meermaals de heupen los. Tot groot jolijt van de aanwezige mannen, met Mezdi op kop. Maar nu blijkt dat de Nederlandse ook een aardig mondje kan zingen. 

Op de nieuwe single 'Diamant', die zopas uitkwam, zingt ze onder de artiestennaam Zwanetta Fox aan de zijde van de Nederlandse rapper Joyba. Hij scoorde eerder al een gouden plaat in Nederland met 'Wat Zou Je Doen'. Met 'Diamant' hoopt hij dé track van deze zomer beet te hebben. 

Leuk detail: ook verleidster Maxime (24) maakt haar opwachting in de zwoele videoclip. De twee kunnen het duidelijk goed met elkaar vinden. Eerder lieten ze ook al matching tatoos zetten tussen hun borsten. 

Nu online op youtube my first song with @joybabless - Diam💎nt thank you for this opportunity🙌🏼 #linkinbio

Een foto die is geplaatst door null (@zwanettafox) op

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Glenn Verbeeck

    Ja hoe harder ze zagen hoe groter de hit tegenwoordig idd

  • Aldo Saglimbeni

    Hahahahaha !!! Gewoon vreselijk. ♂️

Lees meer