4
Gregory Van Gansen / Photo News

Exclusief voor abonnees

"Was ik liever Beyoncé geweest? Eigenlijk niet": Bart Peeters speelt 8 keer in Lotto Arena (en wordt 60, maar da’s bijzaak)

'Ik wil groot zijn in iets kleins', zong Bart Peeters (59) ooit. En zie nu. Onze populairste podiumspringer maakt hits van liedjes over ronkende broodautomaten bij nachte. Zaait zestien jaar lang een spoor van uitverkochte concertzalen door het land en krijgt eind deze maand - als prille zestiger - opnieuw een erehaag van tienduizenden fans in acht (!) concerten in de Lotto Arena. "Was ik liever Beyoncé geweest? Eigenlijk niet."

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • guido vermeyen

    ik kan die peeters niet zien of horen...hoe dat die fans heeft gaat mijn petje te boven, die kan helemaal niet zingen, maar blijkbaar is dat bijzaak.

Lees meer