Kevin Freshwater/Warner Bros.

A Star Is Born: metroreiziger krijgt microfoon onder neus en gaat viraal met ‘Shallow’

Opvallend viraal momentje op Twitter: de Britse comedian Kevin Freshwater overvalt mensen op straat met een microfoon en zingt een stukje uit een liedje dat ze moeten vervolledigen. Wanneer een metroreiziger de hit ‘Shallow’ uit de film ‘A Star Is Born’ moet afmaken, blaast ze Kevin - én het internet - van zijn sokken.

Meer dan 13 miljoen keer werd het filmpje al bekeken, waarin een metroreiziger de grote hit ‘Shallow’ van Lady Gaga en Bradley Cooper luidkeels zingt. Zelfs de maker van de video kan de zangkwaliteiten van de toevallige passant niet geloven. “Je bent geweldig! Ben je een zangeres?”, vraagt hij zich af, waarop de vrouw lachend ja knikt. 

Nadat het filmpje viraal ging op Twitter, gingen heel wat mensen op zoek naar de bewuste zangeres. Het blijkt om Charlotte Awbery te gaan, een singer-songwriter uit Essex in het Verenigd Koninkrijk. Het filmpje kreeg al meer dan 700.000 likes, en vooral veel fans van Lady Gaga zijn onder de indruk. Het toevallige moment en de gouden stem van Charlotte leverden haar ook al zo’n 44.000 nieuwe Instagramvolgers op. En wie weet, zelfs een platencontract? A star is born...

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer