bob moors

Afscheid van Zwarte Lola: Nederlandse Annie Heuts op 90-jarige leeftijd overleden

De Nederlandse zangeres Annie Heuts is overleden. Dat meldt Het Belang van Limburg vrijdagmiddag. Heuts, bekend van de hit “Zwarte Lola”, woonde al decennia in België.

Heuts werd in 1929 geboren in Maastricht. Na de Tweede Wereldoorlog startte de zangeres haar muziekcarrière. Ze brak door onder impuls van de Nederlandse producer Johnny Hoes. Hij toverde de Maastrichtse om tot een erotische zangeres die de harten van de Nederlandse mannen harder moest doen slaan. “Zwarte Lola” werd in de jaren 60 van de vorige eeuw enorm populair. Haar grootste hit had ze in 1967 met “Zwarte Lola (van de stripteasebar)”.

Donderdag 14 november vindt er een gebedswake plaats om 19 uur in de parochiekerk van Zolder-Bolderberg, waarna er gelegenheid is tot groeten in het funerarium Inakker.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Robert DE REU

    RIP Annie, heb nog steeds een paar 45 toeren plaatjes van haar.

Lees meer