6
Joel Hoylaerts / Photo News

Anouk Matton verdedigt ons land op de MTV Europe Music Awards in Sevilla

Anouk Matton, die carrière maakt als MATTN, is tot Best Belgian Act bekroond en mag zondag ons land vertegenwoordigen op de MTV Europe Music Awards in Sevilla. Ze won het van ‘The Voice van Vlaanderen’-winnaar IBE, Zwangere Guy, Tamino en Blackwave. “Ik ben zo blij. Dit is de mooiste erkenning voor mij als dj in België”, vertelt Anouk dolgelukkig.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De awards gaan hard binnen de familie Thivaios-Matton. Twee weken geleden werden Dimitri Vegas & Like Mike nog tot beste dj’s ter wereld bekroond en dinsdagavond werd vrouwlief Anouk Matton in Plein Publiek Antwerpen verkozen tot Best Belgian Act. Daarmee maakt ze nu zondag kans om in het Spaanse Sevilla de MTV European Music Award voor Best Worldwide Act te winnen. Ook wereldsterren als Ariana Grande, Dua Lipa, Billie Eilish en Shawn Mendes zullen daar aanwezig zijn. “Oh my god! Ik ben zó blij, niet te doen”, klonk het achteraf. “Deze award gaat supermooi op mijn kast staan. Ik wilde zo graag winnen, vooral omdat ik afgelopen jaar heel wat mooie dingen heb gedaan. Denk maar aan mijn samenwerking met Paris Hilton.”

Manlief Dimitri Vegas ontbrak gisteravond op de bekendmaking. “Hij zit in L.A. momenteel”, aldus Anouk. “Toen ik won, heb ik hem uiteraard direct gebeld. Hij is supertrots. Het is vooral ook superleuk dat hij en Mike vorig jaar Best Belgian Act waren, net zoals nog twee andere keren voordien. In België zien ze mij nog altijd als ‘de vrouw van Dimitri Vegas’. Dat bén ik ook en ik ben daar trots op, want ik ben keiblij dat ik Dimi zijn vrouw mag zijn. Maar ik vind het belangrijk om ook mijn eigenheid te hebben als dj. Ik ben een zelfstandige vrouw en dat wil ik nu ook uitdragen naar de buitenwereld.”

Ook ‘The Voice’-winnaar IBE, Tamino, Zwangere Guy en blackwave. waren in de running voor Best Belgian Act, maar uiteindelijk kreeg dj MATTN de meeste stemmen achter haar naam.

De MTV Europe Music Awardshow is te bekijken op zondag 3 november vanaf 21 uur op MTV. 

Deze sterren waren aanwezig op de pre-party in Plein Publiek Antwerpen. 

6
Joel Hoylaerts / Photo News
6
Joel Hoylaerts / Photo News
6
Joel Hoylaerts / Photo News
6
Joel Hoylaerts / Photo News
6
Joel Hoylaerts / Photo News

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dennis De Grande

    Gewoon omdat ze het vriendinnetje is van 1 van die Dimitri iPad of fake Mike...belachelijk, talent betekent niets meer tegenwoordig

Lees meer